elmagoesnuts

Van NOOT naar deugd: walnootrecepten en avonturen rondom het oogsten, kraken en bereiden van walnoten. Veel lees- en kookplezier!

Een nieuw jaar, een nieuw begin?

Het is wat vroeg om over een nieuw begin te praten met dit blog dat nog maar sinds begin oktober in de lucht is, maar bij een nieuw jaar denk je toch automatisch aan nieuwe dingen. Voor dit blog betekent dit dat ik er met veel plezier aan schrijf en er zeker mee door wil gaan. Het is leuk om te merken dat anderen mijn enthousiasme voor rapen, kraken en koken/bakken delen. Ik werd nota bene onlangs door missfromage al als een van haar favoriete blogs van 2013 genoemd: wat een eer! Dat levert meteen een uitdaging op om ermee door te gaan en aan de verwachtingen te blijven voldoen. Ook het volgen van andere foodbloggers werkt enorm inspirerend. Verder werd me al voorgesteld om de recepten ook in het Engels op te gaan nemen, waar ik zelf ook al over aan het nadenken was. Ik hoor graag als je dat ook een goed idee vindt. Ook andere opmerkingen of reacties zijn van harte welkom! Ik vind het leuk om te horen wat mijn eerste volgers vinden.

yoghurthoningwalnootIn januari denkt vast niet iedereen aan toetjes na alle feestdagen met dito eten, maar ik kwam erachter dat ik nog weinig nagerechten op het blog hebt vermeld. Mijn favoriete toetje met walnoten is heel simpel: lekkere yoghurt (lees: vol of Grieks) met walnoten en honing of gembersiroop. Natuurlijk kun je in plaats van yoghurt ook hangop gebruiken. Dit klassieke toetje maak ik vaak voor mezelf en is gewoon een supercombinatie. Natuurlijk zijn er nog meer lekker combinaties en daarom heb ik nu twee nieuwe toetjesrecepten aan het blog toegevoegd: een heel zoete dessertsaus met walnoten en lekker zelfgemaakt ijs met walnoten zonder ijsmachine en zonder zuivel. Ik wens iedereen een smakelijk begin van de eerste echte werkweek van dit jaar.foto 1

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: