elmagoesnuts

Van NOOT naar deugd. Hier vind je mijn walnootrecepten en avonturen rondom het kweken, oogsten, kraken en bereiden van walnoten. Veel lees- en kookplezier!

Oproep: wat wil je graag maken met walnoten?

Binnenkort bestaat Elmagoesnuts 1 jaar, een klein jubileum! Ook vallen de noten al weer volop, dus je wilt vast weer nieuwe recepten gaan uitproberen, net als ik. Ik ben benieuwd welk recept met walnoten, dat nog niet op dit blog staat,  je graag zou willen maken. Vul je antwoord in en wie weet, vind je het recept binnenkort op mijn walnotenblog. Alvast bedankt voor het stemmen!

 

Je kunt maar 1 keuze maken, dus als je een specifiek gerecht zoekt, vul dat in bij de laatste keuze.

kraker2

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

7 gedachten over “Oproep: wat wil je graag maken met walnoten?

  1. Ik weet niet in hoeverre je in bent voor een recpt van iemand anders maar ik woon in Frankrijk, heb 4 mega grote notenbomen in de tuin, ben creatief met het gebruik in de keuken, maak met de rauwe noten voor 14 juli, wijn en likeur en zet noten op azijn, die smaken heerlijk bij kaas en paté, Moet je wel een beetje geduld hebben want zijn pas na een royaal half jaar eetbaar!!!! en nu ben ik enorm druk aan het oogsten en het kraken, maak zoete praliné en hartige voor bij de borrel. Hebben nu zo ongeveer een kilo of 50 geraapt zou graag willen laten persen maar hier in de buurt geen mogelijkheden, heb lang geleden een molentje gekocht om te persen het oude model van piteba, maar dat is zo’n megaklus, daar werd ik niet echt vrolijk van!
    Leuke site , succes met je blog
    Angenietha

    • Dag Angenietha,

      Dank voor je reactie! Ik ben erg benieuwd naar je recepten. Het lijkt me een leuk idee om een recept op te nemen van een gastkok/lezer, dus waarom stuur je me geen recept met foto(‘s), die ik dan kan opnemen bij de recepten, die ik dan plaats als ‘recept van een gastkok’? Laat maar weten of je dat een goed idee vindt. Vriendelijke groet, Elma

      • Oh vind ik leuk, ik was in Nederland kookjuf en organiseer hier af en toe kookworkshops dus ik doe graag mee zal er vanmiddag even voor gaan zitten en stuur ik de receptuur door van oa een heerlijke taart en van de noten in het zuur! Heb jullie recept van die aperitief nootjes gemaakt vind het iets te veel suiker maar erg smakelijk.

      • hoe doe ik het met fotos?????
        geef je mij een mailadres?

  2. Dag Angenietha,
    Stuur je recept en foto’s maar naar het emailadres: elmagoesnuts@gmail.com. Zal ik je het bericht eerst even via de mail toesturen, zodat je kunt kijken of het goed is voordat ik het plaats? Het lijkt me namelijk ook wel leuk om er wat informatie over jou bij te zetten, zoals het feit dat je in Frankrijk woont en af en toe kookworkshops organiseert. Ik heb inmiddels ook jouw blog bekeken en al aardig zitten lezen over jullie avonturen in la douce France!
    Ik zie je mail met recept en foto’s wel verschijnen!
    Groetjes, Elma

  3. Pingback: Walnotenappeltaart | elmagoesnuts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: